X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

Cinema Jove 2012

15/06/2012 Després de la caiguda en desgràcia de la Mostra de València, Cinema Jove resta com la cita cinematogràfica més important del cap i casal

Michellle Gener y Nacho VigalondoVALENCIA. Després de la caiguda en desgràcia de la Mostra de València, Cinema Jove, el festival dedicat al curtmetratge, resta, ja sense competència, com la cita cinematogràfica més important del cap i casal. A banda de les seccions oficials de curts i llargmetratges, hi ha diversos cicles, homenatges i activitats de tot tipus que rebleixen el programa d'enguany.

D'entre els cicles, dues figures molt distintes mereixeran l'atenció dels espectadors en aquesta edició del certamen. La primera és la directora danesa Lone Scherfig, realitzadora de treballs de prestigi reconegut, tant de crítica com de públic, com An education, Italiano para principiantes o Wilbur se quiere suicidar. Al costat de Scherfig, el festival vol cridar l'atenció en la seua recerca per destacar nous valors, el treball del realitzador Priit Pärn, figura rellevant de l'animació txeca a la qual el festival atorgarà el premi Lluna de València.

Amb el premi Un futur de cinema, el festival vol fer, una vegada més, un homenatge a dues personalitats de la cinematografia actual. En aquesta ocasió, el premi anirà dedicat als actors José Mota i l'actriu Michelle Jenner, protagonista del film No tengas miedo, de Montxo Armendáriz. Finalment, La secció Quaderns de cinema estarà protagonitzada pel realitzador Nacho Vigalondo, director de Los cronocrímenes, que vindrà fins a València per a presentar-nos una selecció dels metratges que més influïren en la seua vocació com a cineasta.

Entre les seccions paral·leles destaquen enguany el cicle Cinema en concert que presentarà una nova versió del Nosferatu de Murnau, amb música de Arsenio Martins i que, al costat de diverses trobades i tallers, completen el programa d'aquesta edició. Tota la informació en la nostra agenda. G.LEÓN

Del divendres 15 al divendres 22/ 6
Diversos espais

PARA MÁS INFORMACIÓN, AGENDA URBANA

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad