X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

3ª Fira del Llibre de València

28/04/2012 Als Jardins dels Vivers, com cada any, el Gremi de Llibrers obri les portes de la Fira del Llibre

VALENCIA. Cèsar Barceló, l'autor del cartell d'aquesta edició de la Fira, ens trasllada fins a la lluna il·lustrant l'experiència única del plaer de la lectura: la imaginació et desplaça a qualsevol lloc. Però, ja amb els peus a terra, concretament als Jardins dels Vivers, com cada any, el Gremi de Llibrers obri les portes de la Fira del Llibre durant més d'una setmana farcida d'activitats culturals centrades en la promoció del llibre i en l'hàbit de la lectura.

Disposarà d'espais d'exposició i venda de llibres per a llibreries i editorials, on podrem passejar, veure, tocar les novetats literàries i altres curiositats. Paral·lelament, continua la tradicional signatura de llibres per autors i il·lustradors, tant a les llibreries com als espais de l'organització. La novetat és l'obertura de nous espais per a activitats, tot ajuntant l'espai de venda i el d'oci. Un nou espai anomenat Micro oferirà breus actes de petit format per a acostarse al públic visitant.

El Museu de Ciències Naturals acollirà també exposicions, conferències i activitats de major durada o de contingut audiovisual. En l'esplanada hi haurà una plaça oberta on es faran actuacions musicals, contacontes i tallers, i també tindrà un espai de lectura dotat de biblioteca infantil i juvenil. Finalment, per als mitjans de comunicació, hi haurà un plató que crearà continguts amb les activitats de la fira. En l'indret més adequat i amb múltiples activitats, la Fira és una cita cultural i una experiència única. Per a conèixer les activitats concretes més detalladament, us recomanem visitar el web oficial. TERELO

Del divendres 26/4 al diumenge 6/5 · D'11 a 14 h i de 17 a 21 h.
Jardins dels Vivers · Carrer del General Elio (València)
firallibre.com

Para más inmformacion, Agenda Urbana

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad