X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
MÚSICA INDIE

Senior i el Cor Brutal

08/12/2011

VALENCIA. Poques excuses calen per anar a veure Senior I el seu Cor Brutal. Ho diu algú que va fer-ho la primera volta, amb retard, allà per la tardor del 2010, un poc per casualitat, quan el seu primer disc, 'Una experiència gratificant' (Malatesta 09) ja portava una seguida i havia deixat clar que la banda s'envolava ben alt. Algú que no va comprendre que formaven part de la banda sonora de la seua vida fins que no va caure en el compte que els havia vist, als espais més insospitats i en formats més o menys extensos, elèctrics i acústics, una desena de voltes en un any.

Unes vegades havien estat millor que unes altres, les més immensos, però sempre, intensos. Al llarg d'eixes actuacions a poc a poc, van fer aparició els temes que després han donat vida a Gran (Malatesta i La Casa Calba 2011), el seu excel·lent segon treball. Ara el presenten oficialment en un lloc tan especial com el Teatre Micalet. Una nova, boníssima excusa per a tornar a veure'ls. R.G.

Dissabte 10/12, 22.30 h. 12 €
Teatre Micalet · Mestre Palau, 3

Más información en Agenda Urbana

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad