X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

FOTOGRAFÍA Rostre i realitat fotogràfica. Passeig per l'amor i la mort

01/07/2011

VALENCIA. La Universitat Politècnica de València per mitjà de l'Àrea de Gestió Cultural del Vicerectorat de cultura ens presenta aquesta mostra, en la qual es pot gaudir de seixanta instantànies referides al rostre humà. Un grapat d'artistes de reconeixement internacional participen en aquesta exposició, centrada al voltant de la reflexió i la descoberta de sentiments i de sensacions que ens pot provocar observar allò que els romàntics anomenen «l'espill de l'ànima».

Cadascun, d'una manera ben personal i diferenciada, ens presenten la seua particular forma d'entendre i presentar el nostre semblant, representant així els temes que més els poden preocupar, ja siga la identitat, la desesperació o les coses quotidianes. L'exposició, amb entrada lliure, és una bona oportunitat per fer-nos reflexionar i tractar de trobar el nostre propri jo. MAJO SIERRA

Fins al dimarts 19/7
Sala d'exposicions de la UPV · Camí de Vera, s/n

OTRAS POSIBILIDADES: AGENDA URBANA

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad