X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

Amb quantes persones has estat?

LUCRÈCIA DE BORJA. 21/08/2013 "Als EEUU el 96% de les dones que han tingut 20 o més amants es queden fadrines." Què et sembla eixa dada?? Et pareixen molts?? Molt pocs??"
VALÈNCIA. T'han fet mai eixa pregunta?? Amb quantes persones has estat??

Importa molt la quantitat?? Pensa-ho, a tu t'afectaria si la persona amb la que estàs (o vols estar) et diu que abans que tu hi han hagut 241 personetes més?? i si et diu que és verge??

No fa molt vaig vore una comèdia romàntica (sí, quan menstrue ho necessite) que es diu What's your number?? i per increïble que parega ('asín semos' en este estado pro-cultural), no l'han traduït a l'espanyol com a Cuál es tu número?? sinó com a Dime con cuántos.

Arriba un moment de la pel·lícula en que la prota es planteja amb quants tios ha d'estar abans de trobar al definitiu. No entraré a parlar de eixe concepte de "definitiu" que ja sabem que l'amor dura el que dura dura, però a partir d'eixa pregunta que es fa ve un debat amb les amigues que sí és més interessant. Comencen a llegir enquestes com ara: "Als EEUU el 96% de les dones que han tingut 20 o més amants es queden fadrines." Què et sembla eixa dada?? Et pareixen molts?? Molt pocs??

De vegades el fet que un dels 2 haja estat amb més persones que l'altre pot causar alguna preocupació.

A la pel·lícula Clerks, del Kevin Smith, hi ha una escena en que un tipet s'emprenya molt perquè ell ha estat amb 12 ties i ella li diu que només amb 3 tíos, però després se n'assabenta que ella, a més, ha fet mamades a 37 tios. I això pot amb ell...

Altres casos (ara reals):

CAS 1: Ella ha estat amb 2 homes. Ell ha estat amb més de 10 dones. Ell té molt clar que la vol a ella. Ella el vol, però pensa que potser no ha comparat prou. També vol tastar-ne més de 10. Per provar. I per enveja i gels.

CAS 2: Ella ha estat amb més de 10 homes. Ell és verge. Ella pensa que és massa responsabilitat.

CAS 3: Ella ha estat amb més persones que ell. Ell està xapat a l'antiga, té un punt masclista. Ell pensa que ella està bé per a un rotllo, però no per a tindre res seriós. És massa "despendolada".

I si no ho saberen?? Al cas 1, ella no tindria gels d'altres si no sap quantes en són. Al cas 2, ella se l'hauria follat tranquil·lament. Al cas 3, ella va eixir guanyant perquè un tio així no li convenia. De vegades hi ha coses que és millor no saber, per això quan a mi em pregunten amb quants tios he estat, jo sempre dic... amb 3 ;)

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad