X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

In english

LUCRÈCIA DE BORJA. 17/08/2013 "Des de fa uns mesos m'he posat a estudiar anglès de nou i em vaig buscar un guiri amb qui practicar l'oral. I ja de pas l'idioma també"

VALÈNCIA. El meu anglès és xungo de collons. A l'hora de escriure'l o llegir-lo encara tira que te va, però quan l'he de parlar... em costa un món. Sé que tinc un accent jorribol i que parle un poc com els indis i em fa vergonya (I feel shame), així que procure no parlar-lo a no ser que no tinga més remei, que siga alguna cosa de necessitat vital. Això o que vaja borratxa (drunk), que aleshores se me'n va la vergonya i parle anglès pels colzes amb qui faça falta.

A la feina cada vegada el necesite més, i no és qüestió d'anar borratxa a les reunions, així que des de fa uns mesos m'he posat a estudiar anglès de nou i em vaig buscar un guiri amb qui practicar l'oral. I ja de pas l'idioma també.

La meua primera parella de Exchange Language (intercanvi d'idiomes, per als que no coneixeu la llengua de Xècspir) va ser un americà de dos metres que treballa per a la ONU com a expert en seguretat d'Internet. El primer dia que vam parlar online em va explicar tota la seua vida, em va donar el seu telèfon i em va enviar una foto del seu passaport. Seguretat màxima, com veus. Amb eixes dades el vaig buscar a la xarxa i vaig veure que, de moment, el que m'havia explicat d'ell era cert: 34 anys, separat dues vegades amb un fill de cada matrimoni. La segona dona li va posar les banyes (‘to cheat on') durant tres anys (dels quatre de casats) i ell va voler saber tots els detalls morbosos d'eixa relació, que obviament em va explicar amb tot luxe de detalls.

Amb tot això, hauria d'haver vist que es tractava d'un tarat. Però no. Els seus ulls blaus em van cegar i a la segona cita vam acabar al llit. No m'estranya que la dona li posara les banyes. Mai en la vida un polvo havia sigut tan trist (exceptuant aquella vegada que m'ho vaig fer amb el del micro-penis, però fins i tot allò va tindre la seua gràcia). Quasi plore. I per a més inri, en acabar em va donar les gràcies.

Vaig a donar-te un #LucreConsell completament de bades: MAI (EVER) li dones les gràcies a algú amb qui has tingut sexe. Ho ha fet perquè ha volgut. I prou. (No more).

L'americà i jo no hem tornat a quedar mai més. Follar amb algú sempre ho canvia tot. Però si vols practicar un poc i tant et fa que siga sempre el mateix o no... l'estiu és un molt bon moment per lligar (to pick up lines) amb guiris que venen de turisme, així que ací et deixe uns apunts, per si les mosques... (no for if the flies, sinò just in case):

to get off with someone: enrotllar-se amb algú
to score with someone: mullar (amb algú)
to have it off with someone: tirar-se a algú
to get some action: fotre un clau un polvo
to get laid: pillar catxo

Ara m'he buscat una altra parella lingüística, però aquesta vegada és una dona. És una tia molt guai, professora d'una universitat americana ací a València. Hem quedat ja varies vegades i hi ha molt bon rotllo, però t'assegure que no acabarem al llit. See you son!

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad