X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

VALENCIA EN FALLAS
Falles Populars i Combatives 2013, otra forma de fiesta

01/03/2013

VALENCIA. Amb motiu del seu 10è aniversari, les Falles Populars i Combatives es presenten amb el lema 10 anys ofrenant-nos dies de foc i nits de glòria. Les Pop&Comb -com ells mateixos solen dir-se de manera informal- nasqueren a València l'any 2003, com a alternativa a les festes oficials i amb la intenció de recuperar el carrer, la cultura lliure i popular, i l'esperit crític i reivindicatiu originari de la festa dels valencians.

Al llarg dels anys, la proposta, basada en l'autogestió, ha anat consolidant-se gràcies al treball conjunt de diversos col·lectius de la ciutat i a la participació popular. De fet, aquest és el segon any que la festa es finança amb l'ajuda del micromecenatge o crowfounding i hem de dir que el resultat ha tingut molt bon succés.

Les activitats comencen l'1 de març amb la presentació del llibret de falla i la inauguració d'una exposició commemorativa del 10è aniversari. A partir d'ací s'obri un programa que inclou, entre d'altres, nit d'albades, esmorzar de germanor, concurs de paelles, calçotada, trivial faller, recitals de poesia, cursa popular entre Benimaclet i la Ciutat Vella, concurs de decoració de balcons fallers i combatius, i concerts (Ovidi Twins i Orxata Sound System, entre molts altres). Totes les activitats estan obertes a la participació popular, consulta la data i el lloc on es faran a la nostra agenda. Només ens queda desitjar-los salut i per molts anys! GEMMA SANCHIS

Del divendres 1 al dimarts 19/3
Consulta la programació a la nostra agenda

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad