X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
teatro

Dansa València 2012

13/04/2012 Amb l'arribada de la primavera, arriba també a València la temporada de la dansa

VALENCIA. Un any més, la ciutat acull el festival Dansa València, cita en què es fan conèixer les propostes coreogràfiques més avantguardistes. En aquesta edició destaquen els grans noms propris de la dansa en el panorama estatal.

Així, el festival obri les seues portes amb el Victor Ullate Ballet de la Comunitat de Madrid, que presenta l'espectacle El arte de la danza, obra que reuneix les diferents disciplines que estan presents en la vida d'un ballarí: barreja d'estils i de músiques en què no només té cabuda el ballet clàssic, sinó també l'energia dels balls de carrer o la sensualitat i la passió dels balls llatins.

Dansa València 2012 porta també als escenaris valencians a la Companyia Nacional de Dansa, que presenta en la seua programació una síntesi de les tendències actuals, a càrrec d'Alejandro Cerrudo (Extremely Close), Annabelle López Ochoa (In Transit) i Johan Inger (Walking Mad).

Finalment, L'aportació de Teatres de la Generalitat ve enguany de la mà de Nacho Duato, Ohad Naharin, Ramon Oller i Hilde Koch, qui presenten Suite 4. Però això no és tot: també teniu dansa a les sales independentes, Espacio Inestable i Carme Teatre; i coincidint amb la celebració del festival, la sala Russafa acull Russafa en Dansa, una proposta que inclou sis nous espectacles de creadors veterans i que destaca pel mestissatge d'estils. GEMMA SANCHIS

Del divendres 13/4 al diumenge 17/6
Consulteu la programació en la nostra agenda

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad