X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
enoturisme

Un bon pla entre vinyes

26/11/2011 Els cellers Vegalfaro, Musitiguillo i Hispano Suizas posen en marxa l'Enoplan

VALENCIA. Els tres cellers, uns dels més representatius de la renovació de la comarca d'Utiel-Requena, han unit esforços per tal de replantejar-se el concepte de les visites enoturístiques i portar-lo un pas més enllà. En lloc de les clàssiques visites de celler amb una planificació tancada, basada en un recorregut per les instal·lacions i el posterior tast del productes, la seua proposta consisteix a oferir als amants del vi la possibilitat de dissenyar el seu propi recorregut.

Es parteix de quatre plans predeterminats, tres d'ells basats en el coneixement de cadascun dels cellers per separat i un quart més extens que permet conéixer-los tots. Tots quatre tenen en comú una aproximació a la terra, el paisatge i les varietats que fan possible l'elaboració d'uns vins cada volta més singulars i apreciats. A partir d'ací, el client té la llibertat de triar com vol que siga el seu pla.

Existeix la possibilitat de ser recollit a València i portat fins a les finques per personal de les mateixes, de triar la durada de l'estança, que pot ser d'un o dos dies, amb allotjament a les instal·lacions dels cellers, i de maridar els vins amb gastronomia local o cuina creativa. Fins i tot el tast dels vins es deixa a l'elecció del visitant, de manera que aquest pot triar quins i com vol tastar-los. R.G.

Para información y reservas: Tel. 660 505 811 / pacomasia@hotmail.es

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad