X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

Els amics amb dret a...

LUCRÈCIA DE BORJA . 24/08/2013 "I és que per a les dones, qualsevol tio amb qui tenim alguna cosa és susceptible de ser una futura parella. El que es diu un 'futurible'..."
VALENCIA. Les relacions de 'follamics' són molt boniques, en la teoria. Tens un amant amb qui t'ho passes bé i estàs a gust, amb qui no tens cap compromís ni el voleu. Perfecte.
En la pràctica no és així. Mai. Sempre un dels 2 s'acaba penjant de l'altre, si és que no ho estava ja abans de començar... i, normalment, la part eixa que es penja solem ser les dones.

Jo tinc una teoria que ho explica i és que per a les dones, qualsevol tio amb qui tenim alguna cosa és susceptible de ser una futura parella. El que es diu un 'futurible'.
(Crec que no cal que explique que vaig a generalitzar i, per tant, no vull que ningú em diga allò de "doncs jo no..." "conec a un que..." i/o similars.)

Els homes soleu tindre (conscient o inconscientment) 2 llistes diferenciades amb els requisits  que ha de tindre una dona per ser vàlida segons si és per a una nit (qui diu una, diu... 23) i altra per a arribar a alguna cosa més seriosa. Normalment al llistat A (el d'una nit) els requisits predominants fan referència a l'aspecte físic. Normal, no?? Si és per a una nit... tant et fa si sap lletrejar 'empelt' o qui era Estellés. En canvi, per al llistat B (el de relació duradora) sí entren altres valors com el sentit de l'humor, la intel·ligència, el saber estar...

Doncs bé, si preguntares a diferents dones quines qualitats hi ha als seus llistats A i B, veuries que són iguals. Nosaltres només tenim un sol llistat, tant si és per a una nit com si és per a tota la vida. Això és així!!

I tu, home, apunta bé el que et dic perquè aquestes coses no te les explicarà ningú per ahi... qualsevol dona que haja estat al llit amb tu era perquè estaves a la seua llista de futuribles. Podrieu haver arribat a alguna cosa més?? I per què no va passar res?? Segurament perquè tu no volies més o perquè et va conèixer millor i et va traure del llistat.

Altra cosa very important és que quan un home és futurible estem super receptives i sembla que el sexe és fantàstic. Però, si a eixe mateix home l'hem tret ja del llistat de futuribles perquè tenim clar que (pel motiu que siga) no arribarem a res, aleshores deixa d'agradar-nos (tant) el sexe amb ell. Encara que siga exactament igual, la percepció ja no és la mateixa i això influeix.

Recapitulem:
Tots els tios amb qui tenim alguna cosa són futuribles.
Amb els futuribles follem més a gust.
Si deixen de ser futuribles, el sexe perd molt.
Si el sexe perd... quin sentit té continuar com a follamics??
Si continua al llistat de futuribles és perquè anem veient-li qualitats que ens agraden, això és manifesta en un millor sexe... i ens enamorem. Si per a ell també estàvem al llistat B, aleshores perfecte, una nova parella, però si estàvem al llistat A... ja l'hem cagat.

Comparte esta noticia

3 comentarios

Lou escribió
05/09/2013 14:28

Doncs jo tinc un parell o tres de follamics amb els que per res del món hi voldria tenir una relació, al llit molt bé però sé que com a parella cap d'ells (ni jo a ells) quallaria. Ja veus tu!

Jo escribió
26/08/2013 16:31

Jajaja,Jo es que em descollone amb els teus articles. Igual persegueixes sexe que vols una relació duradera. Jo trobe que tots busquem el mateix(una relació duradera o l'amor en general) pero a sovint trobes una altra cosa(sexe). Això dels follamics es una modernor d'ara que es un poc trellat,per a mi això no existeix perque com tú be dius una de les dues persones s'enamora i ve l'empastre. Les persones no es coneixen fent sexe amb elles,si una nit boja te'n vas en uno no pots dir que es futurible o no ja que igual tú thas fet la idea de que es genial i es una merda amb cames. Desgraciadament les relacions d'avui en dia son la risa i fins el mes hippi del món et trencara el cor. Consell: busca algú tradicional com faria la teva mare i deixat de modernors. Aixó si continúa escrivin tant bé com ho fas ara.

Alejandro escribió
26/08/2013 13:18

Que bien has expersado lo que siempre he pensado y muchas chicas me dicen que estoy equivocado.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad