X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

Estudiants de Dret de la Universitat de València faran pràctiques en Broseta Abogados

13/03/2010 Estudiants de Dret de la Universitat de València podran fer pràctiques jurídiques en el despatx d'advocats y s'han establit uns premis bianuals d'investigació. A més, la institució acadèmica i el despatx d'advocats organitzaran dos seminaris jurídics anuals

VALENCIA. El despatx i la institució acadèmica han signat un conveni de cara a la commemoració del vinté aniversari de l'assassinat del jurista. El rector de la Universitat de València, Francisco Tomás, i el director del despatx Broseta Abogados, Manuel Broseta Dupré, han signat hui un conveni de col·laboració de cara a la commemoració del vinté aniversari del professor Manuel Broseta Pont.

Amb l'acord, estudiants de Dret de la Universitat de València podran fer pràctiques jurídiques en el despatx d'advocats que va fundar el professor Broseta. A més, s'han establit uns premis bianuals d'investigació, i la institució acadèmica i el despatx d'advocats organitzaran dos seminaris jurídics anuals.

Tant Francisco Tomás com Manuel Broseta han destacat la relació que ara s'inicia però sense oblidar els lligams que les dues parts mantenen des de fa molts anys.

Manuel Broseta Pont fou director del departament de Dret Mercantil de la Universitat de València i fundador del despatx d'advocats que porten, en memòria seua, el seu nom. El 15 de gener de 2012 es complirà el vinté aniversari del seu assassinat per ETA en l'avinguda Blasco Ibáñez quan es dirigia a impartir les seues classes de Dret Mercantil. Tant la Universitat de València, a través del departament de Dret Mercantil "Manuel Broseta Pont", com Broseta Abogados volen commemorar aquest aniversari.

Amb aquesta finalitat les dues parts inicien ara una sèrie d'activitats de col·laboració en el camp jurídic mercantil en les dues facetes que Broseta va compaginar al llarg de la seua vida: l'acadèmica i investigadora i l'exercici pràctic del Dret. Aquesta col·laboració se centrarà en el foment d'activitats relacionades amb la investigació en matèries relacionades amb el Dret Mercantil, així com en l'actualització, difusió i debat sobre aquestes matèries en els àmbits professionals i acadèmic, per tal de fomentar les relacions en aquests camps.

De moment, ja s'ha acordat la realització de dos seminaris jurídics en què periòdicament es tracten qüestions d'interés relacionades amb el dret mercantil. A més, convocaran dos premis d'investigació, un de fi de màster i un altre a tesis doctorals en matèries de Dret Mercantil espanyol o en la figura de Manuel Broseta Pont. Serà de caràcter bianual i per a tesis doctorals realitzades en universitats espanyoles, europees o iberoamericanes.

Per tal de contribuir a la formació pràctica dels estudiants dels últims cursos o recent titulats en ADE-Dret, la llicenciatura o grau en Dret i alumnes de màsters oficials en què participe el departament Manuel Broseta, el despatx d'advocats oferirà pràctiques als alumnes amb excel·lents resultats acadèmics en les matèries impartides per l'esmentat departament.

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad