X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

Tornen els debats d'Aula Ciutat per a repensar València

VALENCIAPLAZA.COM. 23/10/2013

VALENCIA. Amb l'arribada de la tardor, tornen també "Els Debats de l'Aula". El pròxim dimecres 30 d'octubre celebrarem una nova sessió de debat, aquesta vegada parlarem de la cultura, baix el títol de A València, #LaCulturaVaSola

En aquesta ocasió el debat comptarà amb la participació d'Ana Noguera, Membre del Consell Valencià de Cultura, i Rafael Alarcón, Coordinador del Circuit Café Teatre, gerent de Frescultura i actor. El moderador del diàleg entre els ponents i el públic serà Pau Rausell, Professor titular d'Economia, membre d'Aula Ciutat i director de l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura.

El debat A València, #LaCulturaVaSola serà el dimecres 30 d'octubre a les 19.00 al vestíbul d´Octubre, Centre de Cultura Contemporània (Carrer San Fernando, 12) i centrarà el diàleg en la nova moguda valenciana, l'efervescència cultural que viu la ciutat i el paper i absència de les institucions. Com als debats anteriors, esperem les aportacions dels assistents per fer d'aquest debat un punt de trobada entre les opinions dels experts i les dels veïns.

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad