X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

El Departamento de Análisis económico de la Universidad de Valencia cambia
su ventana de internet

11/09/2012

VALENCIA. El departament ha renovat la seua web per tal d'adaptar-la al nou gestor de continguts i millorar la interfície i l'accesibilitat com ja s'ha fet a la web corporativa i als centres.

El Departament

 

El Departament d'Anàlisi Econòmica de l'Universitat de València va ser creat en Gener de 1986. Agrupa dues àreas de coneixement, l'àrea de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica i l'àrea d'Història i Institucions Econòmiques, i imparteix docència en les llicenciatures d'Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Ciències Actuarials i Financeres, Investigació i Tècniques de Mercat, Ciències i Tècniques Estadístiques, Història, Periodisme, Sociologia, i en les diplomaturas d'Empresarials i Turisme.

Sota la responsabilitat del Departament, s'imparteix docència en matèries de primer i segon cicle de Teoría Econòmica, Econometría i Història, tanmateix com les materies afins a aquestes, tant si son troncals com optatives. Aquesta docència es complementa amb la de Tercer Cicle, on tambe es donen matèries anàlogues, pero amb un nivell superior per postgraduats.

Ha estat un objectiu prioritari del Departament, des que es va crear el mantindre tant una tasca docent de qualitat com un ambient propici per al treball investigador, objectiu que s'ha mantingut malgrat la massificació existent als centres on aquest Departament imparteix llur docència, i que han suposat dificultats adicionals per superar amb els mitjans sempre escassos al nostre abast, encara i tot així, este objectiu s'ha materialitzat en els següents aconseguiments:

Projectes d'investigació.
Presència de professors del Departament en reunions cientifiques a nivell nacional i internacional.
Estudiants de Tercer Cicle admesos en centres estrangers.
Seminaris, amb professors de reconegut prestigi dins del marc del programa de Tercer Cicle, així com fora del mateix.

 

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad