X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

Esteban Morcillo acomiada als estudiants que han participat en el programa de Beques Bancaixa Amèrica Llatina

26/06/2010

VALENCIA. El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha acomiadat els quinze estudiants d'El Salvador i Nicaragua que han participat en l'edició d'aquest curs del Programa de Beques Bancaixa Amèrica Llatina. A través d'aquest projecte, amb el qual la Unviersitat de València col·labora mitjançant la Fundació Universitat Empresa ADEIT i el Col·legi Major Rector Peset, els estudiants han pogut completar la seua formació, realitzar pràctiques formatives en els departaments de Bancaixa més afins a la seua especialitat, i implicar-se en un programa de voluntariat.

Esteban Morcillo ha destacat la importància de la dimensió internacional tant per als estudiants com per a les universitats i les organitzacions empresarials. En aquest sentit, ha manifestat la seua satisfacció perquè la Universitat de València siga un pol d'atracció d'estudiants no sols a nivell europeu, en el qual som la segona universitat en recepció d'estudiants Erasmus, sinó també a nivell latinoamericà, a través dels nombrosos acords de col·laboració que la nostra universitat manté amb universitats de diversos països iberoamericans.

Vicente Montesinos, vicepresident de la Fundació Bancaixa, també ha estat present en un emotiu acte de comiat en el qual els participants han mostrat el seu agraïment per una oportunitat que "ens ajudarà a treballar i a fer una mica pels nostres països", han dit.

Els estudiants, que van arribar a València el passat mes de setembre, han cursat un Màster de la Universitat de València gestionat per la Fundació Universitat-Empresa ( ADEIT), que ha posat a la seua disposició tres opcions: Màster de Finances i Control de Gestió; Màster d'Administració i Gestió d'Empreses, MBA; o Màster de Màrqueting i Comunicació.

La Fundació Bancaixa va engegar aquest programa en 1995 i deu anys més tard, la Universitat de València es va implicar en el projecte, amb el que la formació dels participants queda avalada per la titulació oficial.

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad