X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

Quan els homes diuen que no

LUCRÈCIA DE BORJA. 14/08/2013 En aquesta relació el sexe ha anat a menys fins traumatitzar-me. Que posem una pel·lícula i la veiem sencera! Jo això no ho havia fet en la vida!

VALÈNCIA. A mi m'havien explicat que els tios sempre estan pensant en sexe, que sempre estan a punt i que mai en tenen prou. Jo m'ho vaig creure, i això m'ha costat un gran trauma.

Per a mi "veure una pel·lícula al sofà" sempre havia sigut un eufemisme de "anem a follar". Sí, posàvem la pel·lícula i començàvem a veure-la però mai havia passat dels 10 primers minuts. Mai, fins que vaig conèixer a Mr.NoTincGanes, un tio molt atractiu. És d'aquest tipus d'home molt mascle, grandot, pelut, amb el cap gros... i a mi aquestos em posen molt malalta. Cada vegada que ens veiem només d'olorar-lo... jo ja em pose calenta!

La primera nit amb Mr.NoTincGanes no va ser res de l'altre món. A banda de flipar per el grossor del seu membre i acabar amb la mandíbula mig desencaixada, res per a recordar. Com la majoria de les primeres vegades que estem amb algú, que fins que no acoblem ritmes i gustos no sol ser per a tirar coets, però el xic tenia possibilitats.

Doncs bé, crec que eixa primera nit va ser la millor. En aquesta relació el sexe ha anat cada vegada a menys fins traumatitzar-me. Que posem una pel·lícula i la veiem sencera! Jo això no ho havia fet en la vida! Intente clavar-li mà i ell me l'aparta. "Ai, Lucre, com eres... que sempre estàs igual". Sempre?

Vam començar a quedar més assíduament i des de fa un mes dormim junts dues o tres vegades a la setmana. Jo no demane pegar tres polvos cada dia (encara que tampoc m'importaria...), però què menys que unpolvo cada vegada que ens veiem? doncs no... ell sempre té alguna excusa: que si li fa mal el cap, que si està molt cansat de la feina perquè ha tingut un dia molt dur, que si li ha pegat mal el sopar... perquè clar, no diu que no té ganes, però al final acabem pegant un polvo a la setmana, com si forem un matrimoni de iaios. I per ahí sí que no passe. On està la passió inicial?

Potser ara estàs pensant que això és només l'excepció que confirma la regla i que la majoria dels homes sí que volen sexe sempre i bla bla bla... doncs no. No és primer que em trobe, encara que sí el més exagerat.

De boqueta molt mascles però a l'hora de la veritat...

Al principi vaig pensar que potser li afectava la crisi. Quan tenim problemes laborals/econòmics tenim el cap en altres coses, podem estar de mala llet i això pot afectar-nos i fer que no tinguem massa ganes de sexe. Però no és el cas. La feina li va bé i guanya un sou més que digne. Aleshores? En tindrà altra? Altres? Serà que ja no li pose? Serà gai? És un iaio atrapat en el cos d'un tio de 34? És que fins i tot un iaio aprofitaria el cos del de 34 per a follar més a sovint del que ho fa ell...

Siga com siga, estar amb algú i no sentir-te desitjat per eixa persona és una de les pitjors coses que et pot passar. Segons ell, simplement no li dòna importància al sexe, prefereix fer altres coses... com abraçar-me. Nenaza.

El pitjor de tot és que jo sempre vull i com sé que ell no, em reprimisc, intente dissimular que tinc ganes de follar-me'l en totes les habitacions de la casa. I em sent nimfòmana, sin ser yo nada de eso...

Comparte esta noticia

6 comentarios

galaico67 escribió
16/08/2013 17:10

Quien con 34 no es capaz de fichar al menos una vez al día, sea mañana , tarde o noche ni es home ni homenet, es solo un cagamandurries con un buen cipote. El cerebro tarda unos meses - más de tres- de dejar de segregar las hormonas que te mantiene activo...o estas liada con un bisexual en capullo y,como esta en periodo de florecimiento no para de hacer capulladas

Jesús Raza escribió
16/08/2013 09:28

Nena, tienes el síndrome NESB: No Estás Suficientemente Buena. Tiene cura: lencería, "juguetes", rasurados, en fin todo aquello que sale en las "pornos". Y es que, con una buena "salsa", casi todo se puede comer...

15/08/2013 19:06

yo: No, jo en tinc 33 i ell 34 i no crec estar obsessionada, però si al principi ja falla... quan portem més temps ho farem una vegada al mes, com a molt. El sexe en la parella és important. I sí, obviamnent l'article és d'humor, però el transfons és seriòs. Toni: per a tu quant de temps és eixe?? perquè es tracta de 3 mesos en este cas. A mi no em pareix massa temps. Artur: Ho sent, tete, no em van els homes emparellats.

Artur escribió
15/08/2013 14:17

Doncs Lucre. No patisques que ara li consulte a la meua dona que fem un clotet per a tu al llit i aixi pots practicar una miqueta amb nosaltres...

Toni escribió
15/08/2013 01:42

La personaje del relato aún no se ha enterado que los hombres nos cansamos de una mujer en poco tiempo y necesitamos variar. Esa es la razón. Como decían muy acertadamente en "alguien como tú": la teoría de la vaca nueva y la vaca vieja.

yo escribió
14/08/2013 10:56

Dona pues a mi si que em sembles algo obsesionada per el sexe. Deus ser jove i la diferencia d'edat amb ell pot ser la causa. O tal vegada ell vullga una mica mes de sentiment en la relació, la cual cosa no fa que siga una nenaza. De veritat llegint èl que has escrit supose que deu ser una mena d'article d'humor perque si tot el que dius es seriós podries competir a Hombres,mujeres & viceversa.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad