X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
TEATRO

'L'Art de la Fuga'

18/05/2012 Víctor Essenbach fou un pianista únic i poc ortodox, les interpretacions del qual tenien una gran força emotiva

VALENCIA. Reprèn l'activitat El Micalet i, entre d'altres, ens proposa la història d'un personatge tan excèntric com carismàtic. Víctor Essenbach fou un pianista únic i poc ortodox, les interpretacions del qual tenien una gran força emotiva. En plena joventut, en el moment àlgid de la seua carrera, decidí de centrar-se en els seus enregistraments i deixar els escenaris perquè odiava el directe, avorria al públic i renegava la fama i la superficialitat que començava a envair la seua carrera artística.

Aquest hermetisme no va fer sinó acréixer el seu renom, que esdevingué en trist mite després que es suïcidara. Una setmana abans del trist final, Essenbach va oferir un seguit de classes magistrals a joves pianistes en les quals prohibí qualsevol enregistrament i la presència dels mitjans de comunicació. Un dels assistents va transcriure fragmentàriament els comentaris del mestre creant el material per a representar avui L'art de la fuga. No us perdeu tampoc Les dones de Lockerbie (del 3 al/6 5), una obra de La Dependent sobre l'atemptat terrorista contra un avió de la Pan Am el 1988. S.M.

Del dijous 17 al diumenge 27/5
Teatre El Micalet · Mestre Palau, 3

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad