X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EXPOSICIÓN

Antonio Tàpies

15/03/2012 Homenatge a qui ha estat un dels pintors més significatius del segle XX

VALENCIA. I no només per la seua pintura: també per la seua capacitat de reflexió, el seu interés per altres cultures i formes de pensament. Això el duria a entaular diàlegs fructífers amb creadors d'unes altres disciplines, com el que tingué amb José Ángel Valente, a qui li unien interessos comuns com la poesia mística. O amb uns altres col·legues, com aquells amb els quals integrà Dau al Set, inclòs Alexandre Cirici Pellicer, amb qui tingué algun que altre estira-i-arronsa.

També el duria a agafar la ploma per a escriure texts com els que aplegà en Memòria personal (Seix Barral) en la qual desgranava records d'un bon grapat d'assumptes conflictius com, per exemple, la seua participació en el tancament en el monestir de Montserrat en protesta pel procés de Burgos el 1970. Per tant podrem veure sis mostres de la seua pintura informalista, per la qual, fet i fet, serà recordat sens cap dubte. RAFA MARTÍNEZ

Fins al dimarts 20/3
IVAM · Guillem de Castro, 118

Para más información, Agencia Urbana

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad