X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
MÚSICA EN LA CIUDAD

I Festival Urbà de València

11/11/2011 Festivals de música tradicionals per portar una oferta on la varietat d'estil i la qualitat sonora siguen la norma

VALENCIA. Amb el lema "Arde noviembre" les promotores valencianes Play Producciones i El Caiman producciones llancen esta iniciativa que es vol allunyar dels festivals de música tradicionals per portar una oferta on la varietat d'estil i la qualitat sonora siguen la norma. Rusian RedPer tal d'aconseguir-ho, en primer lloc s'ha fugit dels recintes firals on solen tindre lloc este tipus d'esdeveniments per tal d'integrar-lo al teixit cultural de la ciutat, apostant per sales ja existents com ara el Palau de la Música, el teatre Olympia i les sales El Loco i Wah-wah.

Una altra novetat és que, lluny d'apostar per la hiperconcentració de concerts en pocs dies, s'ha optat per espaiar i donar temps a cada una de les cites, nou en total, que es reparteixen al llarg de tot el mes. Això fa que no hi haja abonament i que cada convocatòria tinga la seua entrada amb el seu preu. Pel que fa al cartell, la varietat és la norma. Predominen els noms espanyols de relleu, anant de Russian Red i Pony Bravo, en el vessant més pop, Jorge Drexler, Zahara o Javier Krahe. Coronas y Arizona Baby es reserven dos dates mentre Juan Perro oferirà un dels seus concerts de retorn. L'apartat internacional el cobreix el duo format per Harlan T Bobo i Jack Oblivian. R.G.

Dies 7, 11, 12, 18, 19, 25, 26 i 29/11
Consulteu els horaris i els preus a l'agenda
Diferents sales de València

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad