X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

TEATRO. Sagunt a Escena 2011

29/07/2011

SAGUNTO. Teatre, música, dansa, performance i accions de carrer convergeixen de nou al Festival d'Estiu Sagunt a Escena. El Teatre Romà de Sagunt acollirà, en primer lloc, l'amor, els zels i el drama; Carmen, un treball del Ballet de Teatres de la Generalitat que comptarà amb l'aportació de la cantant Martirio.

També hi haurà lloc per a la reflexió amb Orígenes, una obra que reflexiona sobre com les diferents cultures conceben els orígens de l'home i la creació del món. El teatre clàssic arriba amb Los locos de Valencia, text de Lope de vega que retrata la follia d'amor en un lloc prou original: un manicomi.

1, 618.. Davinci és el segon espectacle de dansa que veurem al festival. Risc, rigor matemàtic, artifici, urgència, límit corporal, vertigen, són els axiomes d'aquesta interpretació de Contrafuegos Danza. Per la seua banda, la companyia La Tristura ens mostra Materia Prima, continuant amb el marcat discurs intergeneracional del seus treballs anteriors.

I, per a acabar, no hi podia faltar Shakespeare. 2011 Macbeth és una nova mirada a la història d'aquest heroi convertit en vilà, a una de les més grans tragèdies del mestre del teatre. GLORIA POZUELO

Del dimecres 27/7 al dissabte 13/8
Teatre Romà de Sagunt

PARA MÁS INMFORMACIÓN, AQUÍ

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad