X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

La família SOS presenta una oferta pel negoci arrossaire de SOS juntament amb Ibersuizas

09/03/2010

La família ha presentat una oferta no vinculant per a obtindre el negoci arrossaire de SOS Corporació Alimentària juntament amb directius de la companyia alimentària i la firma d'inversió Ibersuizas,

 El Grupo Sos crea Sos USA y Sos Canadá

MADRID (VP/EP). Es tractaria d'una operació de MBO ('management buy out'), amb la participació de la firma d'inversions i gestors del grup alimentari en una oferta "totalment espanyola" i que, segons les esmentades fonts, garantix el manteniment del 100% dels llocs de treball.

Amb esta proposta, la família SOS intentaria recuperar la seua marca, després que Jesús i Jaime Salazar compraren en 1992 l'empresa Fills de J. SOS Borrás mitjançant el Grup Industrial Arana.

Entre els socis de l'oferta de compra figura Vicente Sos Castell (president honorífic i conseller de SOS Corporació, en [cuyo] capital manté una participació del 0,33%) i el seu fill Vicente Sos Girbés, directiu del grup.

Ibersuizas farà esta inversió mitjançant el seu últim fons subscrit el 2006 Ibersuizas Capital Fund II, un dels vehicles d'inversió que es troba subscrit amb més de 330 milions d'euros i amb el qual s'han completat inversions en Angules Aguinaga (LaGula del Nord), Festa (cadena de moda femenina) i Laboratoris Indas (productes sanitaris), entre d'altres.

Des de la firma de capital risc van declinar oferir detalls de l'oferta, però van descartar la participació a la mateixa dels germans Salazar. Els ex executius de SOS són presents en el capital d'Inversions Ibersuizas, però "no tenen res a veure" amb el vehicle d'inversió pel qual s'instrumenta esta oferta.

SOS Corporació, que va encarregar a començament de febrer a Credit Suisse la subhasta de la seva emblemàtic negoci d'arròs a Espanya, els Estats Units i Holanda, va tancar ahir el termini per a la recepció d'ofertes no vinculants.

El diari 'L'Economista' ha avançat hui que Ibersuizas entraria en la licitació per l'arròs del grup alimentari, pel que s'han interessat al voltant de 40 empreses i fons, entre els quals cita a la brasilera Tio Joao, les italianes Riso Gall i Scotti i l'australiana Sunrice.

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad