X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

Barcelona (i 3)

LUCRÈCIA DE BORJA. 10/08/2013 "Mai en la vida havia canviat tant de postura en tant poc de temps. Ell estava més preocupat de mirar-se i veure que quedava bé en càmera (sí, hi havia càmera)..."

VALENCIA. Mira que estava jo nervioseta per retrobar-me amb l'actor porno... perquè ell té molta experiència, perquè ha estat amb ties super bonorres, perquè té un membre que li arriba quasi al genoll...

Doncs res, no ha sigut per a tant. Començaré pel principi...

En arribar a Barcelona em va arreplegar a l'estació i vam anar a dinar sushi a un local del centre. Es va passar tot el dinar explicant-me totes les propietats afrodisíaques de cada mos que ens posàvem a la boca. Jo crec que s'ho inventava sobre la marxa, però em feia gràcia. De tant en tant em posava la ma a la seua cuixa, i allà em trobava a l'anaconda. Vam estar clavant-nos ma en públic durant tot el dinar.

He de dir que és un tio amb un punt exhibicionista important. Sap que la té enorme i li agrada tocar-se-la un poc i que quede "morcillona" perquè es marque bé al pantaló i que tots els miren.

Després, ja a sa casa vam anar directes a per feina. Sense preliminars ni res... estàvem ja massa catxondos com per a retardar-ho més, però... no em cabia. De veres. Només entrava mitja i ja tocava fondo!! Es va tindre que nugar la maniga d'una camiseta a la base. Ho jure. A partir del 3er polvo ja entrava tota. I això confirma la dita "Nunca digas: de este agua no beberé, este cura no es mi padre, ni esta polla no me cabe". Saviesa popular.

La primera cosa que em va cridar l'atenció va ser la falta de preliminars. En eixe primer moment que ens teniem ganes... ho entenc, però després, els següents... li ho vaig haver de demanar!! i més tenint eixe monstre que necessita ajuda extra... s'ho hauria d'haver currat més. La segona cosa van ser les posturetes. Mai en la vida havia canviat tant de postura en tant poc de temps. Ell estava més preocupat de mirar-se i veure que quedava bé en càmera (sí, hi havia càmera) que del que estàvem fent. I no, no m'ho vaig passar tant bé com m'havia imaginat.

A mi m'agraden més normals...

Comparte esta noticia

1 comentario

Rihanna escribió
10/08/2013 22:33

Això és Valènciaplaza o el Sálvame Lowcost?

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad