X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
teatro

Russafa Escènica

28/09/2012 El festival multidisciplinar RussafaEscènica celebra enguany la segona edició

VALENCIA. L'any passat, l'esdeveniment aplegà artistes que, amb les seues propostes, atragueren milers d'espectadors i hi afegiren, si hi cap, més moviment a la barriada. De fet, una de les propostes més peculiars del festival és que les peces es faran tant als teatres com al carrer, als bars o a les diverses botigues de Russafa.

Sota el lema La invasió de la privadesa, s'han programat 16 propostes (Vivers) de 25 minuts cadascuna que es podran veure diverses vegades al dia. Ademés, la companyia invitada Losquequedan coprodueix Bosques, d'una hora de durada. I per si fóra poca cosa, s'organitzaran unes activitats paral·leles durant la setmana entre les quals hi haurà conferències, exposicions i tallers. Perquè puga celebrar-se, l'organització ha optat pel mecenatge. El festival s'engegarà gràcies als espectadors que van assistir l'any passat, a les ajudes d'entitats públiques i privades i a les menudes (o grans) aportacions de la gent com tu mitjançant el sistema de micromecenatge de la plataforma Verkami. B.T.

Del dimarts 25 al diumenge 30/9
Espais privats de Russafa

 PARA MÁS INFORMACIÓN, AGENDA URBANA

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad