X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
teatro

23ª Mostra Internacional
de MIM en Sueca

14/09/2012 El MIM d'enguany presentarà 14 espectacles caracteritzats perquè la seua empremta ha vingut donada per la personalitat d'un creatiu únic

 Tam Tam. Maduixa Teatre

SUECA. El leit motiv sobre el que girarà una part important de la suggerent programació d'aquest imprescindible festival del teatre gestual i contemporani serà One man show/one women show. El MIM d'enguany presentarà 14 espectacles caracteritzats perquè la seua empremta ha vingut donada per la personalitat d'un creatiu únic (el cas, per exemple, de la Compagnie du Philippe Genty, que rep el seu nom del propi director i autor francés; o de la companyia valenciana Maduixa Teatre, marcada per la singularitat i quefer artístic de Joan Santacreu).

El mateix lema, servirà per tal de presentar espectacles amb un únic intèrpret sobre l'escenari, això sí, de la qualitat i excepcionalitat de Pere Hosta, de Catalunya, o de la pallassa Gardi Hutter, de Suïssa. Un any més, tota una aventura artística amb el gest com a pretext que el festival de Sueca ens posa a l'abast, en escenaris i espais oberts, públics, de lliure accés, i en teatres i espais no convencionals tancats amb preus d'entrada més que modestos. Un luxe, a tan sols 32 Km. de València, per tal d'obrir la temporada escènica valenciana amb classes magistrals, cursos per a professionals i, sobretot, teatre per a tots els públics i fent incidència amb el públic jove i desitjós de noves i interessants propostes escèniques.

Voyageurs immobiles. Compagnie du Philippe Genty

El MIM comença amb una classe magistral a càrrec de l'actriu, pallassa i directora suïssa Gardi Hutter, considerada com una de les millors pallasses d'Europa. Sota el títol Ser simple és complicat, Hutter, amb prop de quatre dècades de carrera artística, reflexionarà -i actuarà per il·lustrar la seva teoria- sobre el clown, la creació contemporània i la importància del gest com a element de comunicació internacional i sense barreres.

A més, estrenarà a la Comunitat Valenciana Jeanne d'ArpPó, el cèlebre Paolo Nani representarà la seua ja clàssica La carta, i el francès Alain Billyork ens mostrarà el seu particular Homenatge als clàssics. Josu Bilbao, de la companyia basca Teatre Salitre, interpretarà el seu Amor cec, el català Pere Hosta presenta Postal Express i, per primera vegada en la nostra geografia, podrem gaudir de Voyageurs immobiles, de la mítica Compagnie du Philippe Genty. Dins d'aquesta línia, el públic podrà veure també Tam Tam, l'última creació dels joves de Maduixa Teatre, que no són, ni més ni menys, que la realització en col·lectiu d'un projecte personal i brillant de l'encara més jove Joan Santacreu, de qui encara recordem els seus anteriors espectacles Ras! i Consonant.

Del dimecres 12 al diumenge 16/9

MÁS INFORMACIÓN EN AGENDA URBANA

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad