X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

PROPUESTA LÚDICA
Una opció per al Cabanyal

22/06/2012 DE BARES Y TAPAS

VALENCIA. Pot ser semble innecessari i reiteratiu, però no està de més recordar que en qualsevol ciutat civilitzada del món, una barriada vora mar com el Cabanyal ja fa temps que hauria patit un intens procés de gentrificació i ara seria seu d'una intensa activitat lúdica i cultural. De tots són conegudes les raons per les quals açò no passa, per tant, no cal estendre'ns en el caciquil autoritarisme municipal que ofega la zona.

Tot i això, passats els miratges dels grans esdeveniments esportius per a plutòcrates, que no han deixat cap empremta positiva, al Cabanyal alguna cosa el meneja. Desafiant l'assejatment administratiu, que nega als emprenedors del barri la possibilitat d'obtindre llicències per a obrir negocis, alguns agosarats han decidit demostrar que allà es poden fer coses interessants.

Als ja clàssics Casa Montaña i Casa Guillermo, tímidament s'ha anat afegint un grapat de locals que han vingut a obrir una via per a una incipient oferta lúdica alternativa. Un hipotètic recorregut per eixos locals hauria de començar a La Regadera (Progrés, 23), un menjador vegà, situat als locals d'una antiga escoleta, on s'ofereixen dinars per a un màxim de vint persones. La crisi ha fet que el preu de menú, 5 € fins fa no-res, quede ara al criteri i les possibilitats del client. Cal telefonar-hi per a confirmar que hi ha lloc. Allà mateix u pot fer-se una infusió i també la primera cervesa.

Es podria continuar, si no s'ha decidit començar per ací, a la ja clàssica La Paca (Rosari, 30), un café de decoració atzarosa on, a preus populars, s'ofereixen canyes amb tapa. Per a arredonir l'eixida, no estaria de més visitar el nou vingut al barri, un bar amb sofàs amb més pur estil centreuropeu que respon al peculiar nom de Nada mejor de 28 amigos (Reina, 186) on setmanalment es programen sessions de DJs i que és obert fins ben entrada la matinada.

Si la incursió al barri coincideix amb el festival Cabanyal Íntim, amb alguna de les propostes del Teatre El Musical o amb un concert al CSO Projecto Mayhem (Pavia, 91), hereu de la desapareguda La Pilona, millor que millor. R.G.

Para más información, Agenda Urbana

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad