X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

La Universitat de València edita dos guies amb els graus i postgraus

VALENCIA. La Guia dels graus inclou 53 títols de grau i la de postgrau els 97 màsters oficials i els 71 programes de doctorat.

El Servei d'Informació-DISE de la Universitat de València ha editat dos guies amb els graus i postgraus oficials. Així, la Guia dels graus inclou els 53 títols de grau, amb una breu descripció del contingut, un apartat d'informacions pràctiques i les assignatures per cursos. La Guia de postgrau -editada en valencià, castellà i anglès- recull els 97 màsters oficials, amb informació d'utilitat com ara els criteris d'admissió, una descripció del contingut, la durada dels màsters i el perfil dels destinataris. També es pot consultar la llista dels 71 programes de doctorat i dels màsters oficials que formen part del seu període de formació.

La publicació d'aquestes dues guies respon a la recent implantació dels graus, i a què la Universitat de València disposa d'una oferta d'ensenyament universitari totalment adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior. Per a elaborar la Guia dels graus, el Servei d'Informació - DISE ha contat amb la col·laboració dels centres de la Universitat, mentre que per a elaborar la de postgrau ha col·laborat el Servei de Postgrau.

La versió electrònica de les guies es pot consultar a:
www.uv.es/graus
www.uv.es/postgrau/guia

També en podeu trobar més informació a:
Per als graus (en valencià, castellà i anglès): www.uv.es/acces/estudis
Per als postgraus: www.uv.es/postgrau

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad