X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
rock en vivo

Mockers Experience

30/03/2012 The Canary Sect i The Go!Freak, per la banda del mods, se les hauran amb els rockers Cat Club i Charlie Hightone & the Rock its

VALECIA. Qualsevol aficionat amb un mínim d'interés per la història del rock sap de les bregues que hi va haver a Brighton al 1964 entre mods i teddy boys, i que revifaren amb el revival d'estes subcultures a final dels anys 70. Ara eixes gresques, desproveïdes del vessant violent, serveixen d'argument per a un nou festatxo musical a la nostra ciutat.

En dissipar-se els núvols garrafers de la ressaca fallera, The Canary Sect i The Go!Freak, per la banda del mods, se les hauran amb els rockers Cat Club i Charlie Hightone & the Rock its. Com no pot ser d'altra manera, l'esdeveniment es veurà completat per punxades fins a la matinada i activitats complementàries durant el dia per a aquells qui encara tinguen cos de jota. R.G.

Divendres 30 i dissabte 31/3, 22.30 h. 20/25 € (entrada de dos dies)
El Loco · Erudit Orellana, 12

Más información, Agenda Urbana

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad