X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

La Universitat de València acull a partir de hui el I Congrés de Càtedres d'Empresa

17/11/2011

VALÈNCIA. La Universitat de València ha organitzat el Primer Congrés de Càtedres d'Empresa titulat Les Càtedres d'Empresa i Institucionals, noves fórmules de col·laboració amb la universitat, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre a la Fundació Universitat-Empresa (Adeit). En el congrés hi haurà col·loquis, conferències, taules redones i tallers de treball.

L'encontre serà inaugurat a les 12 hores pel rector de la Universitat de València Esteban Morcillo. Els objectius són establir sinergies entre les càtedres d'empresa de totes les universitats valencianes; crear un fòrum de reflexió i debat que aplegue gestors universitaris, acadèmics i representants d'empreses; analitzar la situació i perspectives de futur; així com millorar la comunicació i promoure la creació de noves càtedres d'empresa.

En novembre del 2008 ja es va dur a terme el I Congrés Nacional de Càtedres d'Empresa, el qual va posar de manifest la rellevància del concepte de càtedres d'empresa (CE), el seu dinamisme com a instrument de cooperació, així com la necessitat de definir, estructurar, aclarir i organitzar les seues diverses dimensions.

Una de les conclusions va ser la conveniència d'avançar en la conceptualització de les càtedres d'empresa.

El congrés l'han organitzat la Fundació Universitat-Empresa Adeit i la Càtedra de Cultura Empresarial. Col·laboren les universitats Politècnica, d'Alacant, Jaume I, Miguel Hernández i Catòlica de València. Patrocinen la Generalitat Valenciana, Compromís Social Bancaixa i Telefònica.

Tot el programa es pot consultar açí

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad