X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA
EL DIARI DE LUCRE

Morbo

LUCRÈCIA DE BORJA. 31/08/2013

VALENCIA. Vaig conèixer per Internet a R., un tipet molt simpàtic. Teníem bones converses i algunes pujadetes de to. Fins que ens vam enviar les fotos. (Ara hauria de sonar música de suspense: xaaaaan). Ens coneixíem ja en persona. (xaaaaan). I no només això, sinó que ell era el novio de la millor amiga de la meua amiga C. (xaaa-xaaaaan!!)

Em va demanar que no li diguera res a C., que no estava massa bé amb la seua novia, que ho estava passant malament... i un grapat d'excuses de serie.

A R. no el vaig tornae a veure (d'això fa molt de temps) fins a aquest cap de setmana. Divendres vaig anar a un sopar que organitzava un amic. Hi havia molta gent a la que no coneixia i a més vaig arribar tard. El sopar era a un bar a prop de ma casa. Seriem una vintena de personetes allà. Quan vaig arribar només quedava un lloc. Al costat de R!! OMFG!! No sabia que es coneixien!!

Ens vam posar al dia de les novetats de la nostra vida i resulta que en 2 mesos es casa!! No amb aquella novia que tenia aleshores, sinó amb una altra de la que està molt enamorat. Em vaig alegrar molt de veure'l. I a cada copa m'alegrava més. Semblava que ell també perquè no parava d'omplir-me el got.

Encara estàvem a mig sopar i ja tenia la seua mà al meu genoll, dibuixant cercles amb el dit. I així van començar els tocaments dissimulats. Ell tocava i jo em deixava tocar. La situació em feia molt de morbo. Ens rosàvem per tot. Teniem els braços pegats un a l'altre, a la taula, i quan jo estirava el braç per agafar alguna cosa... ell, dissimuladament alçava un dit, i m'acariciava el braç que jo estava movent. O més bé em refregava jo amb el seu dit perquè ell el deixava quiet.

Així vam estar tot el sopar. Després uns quants ja van marxar, la resta vam seguir de copes a un bar, i R. i jo continuàvem amb el nostre ritual eròtic-festiu. Ningú dels presents semblava haver-se adonat del que estàvem fent i això feia que augmentara la calor. A més, tots saben que es casa en 2 mesos!!

El meu cap deia... Lucre, para, que este tio va a casar-se, i ni siquiera et mola... però la situació era TAN morbosa que estava a tope. Després de la 3a copa vam decidir que ens piràvem tots. Vaig anar al bany i en tornar R. havia demanat 2 gintònics més. Ok, doncs ens quedem. A i P van decidir quedar-se també. Allà estàvem els 4. I R i jo fent manetes per baix de la taula, com adolescents.

D'allí vam pirar a fer la penúltima a un altre pub, aquest de peu, i ja era molt difícil seguir amb el joc sense que A i P se n'adonaren. Vam deixar de tocar-nos, però les mirades ho deien tot. Finalment se'n va anar A. Quedàvem P, R i jo. En eixe moment vaig rebre un wasap de R "Si P se'n va a pixar pense clavar-te ma". Em van caure les bragues a terra.

Dos minuts després estàvem eixint del local. Vam acompanyar a P a per un taxi (R i jo vivim molt a prop) i només anar-se'n ens vam enrotllar com si s'acabara el món. Clavant-nos ma pel carrer. Besant-nos baix dels fanals... 

R no m'agradava, però la situació va ser una de les més morboses de la meua vida.

Comparte esta noticia

2 comentarios

02/09/2013 11:09

Destroza hogares yo?? 2 no es lien si un no vol... si ho fan és violació :P

Jo escribió
31/08/2013 21:20

Jajaja, que lleugeresa de cascos, aquest argument ja ha eixit a moltes pelis porno. Destroza hogares jajajaj

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad